ΝΕΟ ΔΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 2024 η ετήσια εκλογική συνέλευση του Συνδέσμου Συμβούλων Μηχανικών Ηλεκτρολόγων, Μηχανολόγων & Ενέργειας (ΣΣΜΗΜΕ), ο οποίος ανήκει στη δύναμη μελών της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ). Ο απερχόμενος Πρόεδρος κος. Γλαύκος Γεωργίου στον απολογισμό του αναφέρθηκε στις απαιτήσεις στον τομέα των Υπηρεσιών που προσφέρουν τα μέλη στην Οικοδομική Βιομηχανία οι οποίες... Read more »

No.3 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 18.2.21 – SMART AUTOMATION SOLUTIONS CASE STUDY

Αγαπητοί Συνάδελφοι και αγαπητοί Συνεργάτες καλησπέρα, Σας καλωσορίζω στο 3ον Διαδικτυακό Σεμινάριο που διοργανώνει ο Σύνδεσμος μας σε συνεργασία με την εταιρία Lifestyle technologies Ltd. Ο Σύνδεσμος μας με ιστορία πέραν των 30 χρόνων, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του και παρά τις πρωτόγνωρες δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε λόγω της πανδημίας του κορονοιού, εγκαινίασε από τον… Read more »

No.2 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 14.1.21 – CREATIVE LIGHTING SOLUTIONS CASE STUDY

Αγαπητοί Συνάδελφοι και αγαπητοί Συνεργάτες καλησπέρα και Καλή Χρονιά σε όλους, Σας καλωσορίζω στο 2ον Διαδικτυακό Σεμινάριο που διοργανώνει ο Σύνδεσμος μας σε συνεργασία με την εταιρία E. Kyriakides Lighting Ltd. Ο Σύνδεσμος μας με ιστορία 30 χρόνων, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του και παρά τις πρωτόγνωρες δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε λόγω της πανδυμίας του… Read more »

No.1 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 17.12.20 – DAIKIN HVAC TOTAL SOLUTIONS CASE STUDY

Αγαπητοί Συνάδελφοι και αγαπητοί Συνεργάτες, Σας καλωσορίζω στο 1ον Διαδικτυακό Σεμινάριο που διοργανώνει ο Σύνδεσμος μας σε συνεργασία με την εταιρία Φάνος Ν. Επιφανείου Λτδ. Ο Σύνδεσμος μας με ιστορία 30 χρόνων, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, εγκαινιάζει φέτος για πρώτη φορά μια σειρά από στοχευμένα ενημερωτικά Σεμινάρια με Ομιλητές από εταιρίες με μεγάλη παρουσία… Read more »

ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΕΒ – ΑΝΤΙΚΕΡΑΥΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 14/06/2017

ΑΝΤΙΚΕΡΑΥΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 14 Ιουνίου ημερίδα του Συνδέσμου Συμβούλων Μηχανικών Ηλεκτρολόγων, Μηχανολόγων & Ενέργειας (ΣΜΗΜΕ) – μέλος ΟΕΒ – και της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ), με τίτλο “Συστήματα γειώσεων & αντικεραυνική προστασία κατασκευών”. Η ημερίδα περιλάμβανε θέματα που αφορούσαν την εκτίμηση κινδύνου από κεραυνούς βάσει του EN 62305-2, καινούρια δεδομένα… Read more »