Αγαπητοί Συνάδελφοι και αγαπητοί Συνεργάτες καλησπέρα,

Σας καλωσορίζω στο 3ον Διαδικτυακό Σεμινάριο που διοργανώνει ο Σύνδεσμος μας σε συνεργασία με την εταιρία Lifestyle technologies Ltd.

Ο Σύνδεσμος μας με ιστορία πέραν των 30 χρόνων, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του και παρά τις πρωτόγνωρες δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε λόγω της πανδημίας του κορονοιού, εγκαινίασε από τον περασμένο Δεκέμβριο ένα νέο θεσμό, την διοργάνωση σειράς από στοχευμένα ενημερωτικά Σεμινάρια με Ομιλητές από εταιρίες με μεγάλη παρουσία και εμπειρία στην Κυπριακή Οικοδομική Βιομηχανία.

Στόχος του Συνδέσμου μας είναι να δώσει την ευκαιρία σε εμάς τα Μέλη να  εμπλουτίσουμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας σε τεχνικά θέματα που μας ενδιαφέρουν λόγω και της καθημερινής ραγδαίας εξέλιξης της τεχνολογίας στον Ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό των ‘’έξυπνων’’ κτιρίων που αναγείρονται σήμερα.

Σας έχει σταλεί ήδη το Πρόγραμμα των 11 Διαδικτυακών Σεμιναρίων που διοργανώνει ο Σύνδεσμος μας για ενημέρωση σας, και εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου σας προτρέπουμε να στηρίξετε αυτόν τον νέο χρήσιμο θεσμό και σας προσκαλούμε να τα παρακολουθήσετε.

Αυτές τις εμπειρίες θέλαμε να μοιραστούμε και με τους Αρχιτέκτονες με τους οποίους συνεργαζόμαστε καθημερινά ώστε να διασφαλίζονται συντονισμένα όλες οι απαραίτητες υποδομές για την καλύτερη και αισθητά επιθυμητή ενσωμάτωση των Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων στο κάθε Έργο. Τους καλωσορίζουμε και πάλι στο σημερινό μας Σεμινάριο και ελπίζουμε ότι οι θεματολογίες των Σεμιναρίων μας θα είναι και για αυτούς χρήσιμες και ενδιαφέρουσες.

Η επιλογή της θεματολογίας του 3ου μας Σεμιναρίου δεν είναι τυχαία αφού προτιμήσαμε να προηγηθούν οι παρουσιάσεις case studies των σύγχρονων συστημάτων κλιματισμού/ θέρμανσης και φωτισμού και να ακολουθήσει η σημερινή παρουσίαση με ποιο τρόπο τα διάφορα αυτά και άλλα συστήματα μπορούν να ελέγχονται μέσω των έξυπνων συστημάτων αυτοματισμού.

Εκ μέρους του Συνδέσμου Συμβούλων Μηχανικών Ηλεκτρολόγων, Μηχανολόγων και Ενέργειας, θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία Lifestyle technologies Ltd, τους κκ Τάκη Σαρίκα και Γιώργο Καραγιώργη που πρόθυμα και άμεσα αποδέχθηκαν την πρόσκληση μας να εισηγηθούν το 3ον μας Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα – SMART AUTOMATION SOLUTIONS CASE STUDY. Δίνω αμέσως τον λόγο στους φίλους και συνεργάτες μας για την παρουσίαση τους.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Εκ μέρους του Συνδέσμου μας, θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία Lifestyle technologies Ltd, Τάκη Σαρίκα και Γιώργο Καραγιώργη για την πολύ ενδιαφέρουσα και εμπεριστατωμένη παρουσίαση πραγματικών παραδειγμάτων (case studies) των Smart Automation Solutions που προτείνει η Lifestyle technologies Ltd.

Θέλω να πιστεύω ότι ο χρόνος που αφιερώσαμε όλοι σήμερα για να παρακολουθήσουμε το Σεμινάριο ήταν επένδυση στις γνώσεις μας και εκ μέρους του Συνδέσμου μας σας ευχαριστώ όλους που στηρίξατε αυτή την πρωτοβουλία.

Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια και σύντομα να ξανασυναντηθούμε στο 4ον Διαδικτυακό Σεμινάριο του Συνδέσμου μας που προγραμματίστηκε για τις 18.3.21 με θέμα HOT WATER PRODUCTION (Q-ton CO2) CASE STUDY, με εισηγητές από την εταιρία CYPIN Ltd.

Καλό βράδυ σε όλους.

Download Seminar: SMART ATUOMATION SOLUTIONS CASE STUDY