Αγαπητοί Συνάδελφοι και αγαπητοί Συνεργάτες,

Σας καλωσορίζω στο 1ον Διαδικτυακό Σεμινάριο που διοργανώνει ο Σύνδεσμος μας σε συνεργασία με την εταιρία Φάνος Ν. Επιφανείου Λτδ.

Ο Σύνδεσμος μας με ιστορία 30 χρόνων, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, εγκαινιάζει φέτος για πρώτη φορά μια σειρά από στοχευμένα ενημερωτικά Σεμινάρια με Ομιλητές από εταιρίες με μεγάλη παρουσία και εμπειρία στην Κυπριακή Οικοδομική Βιομηχανία. Στόχος του Συνδέσμου μας είναι να δώσει την ευκαιρία σε εμάς τα Μέλη να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας σε τεχνικά θέματα που μας ενδιαφέρουν λόγω και της καθημερινής ραγδαίας εξέλιξης της τεχνολογίας στον Ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό των ‘’έξυπνων’’ κτιρίων που αναγείρονται σήμερα.

Σας έχει σταλεί ήδη το Πρόγραμμα των 11 Διαδικτυακών Σεμιναρίων που διοργανώνει ο Σύνδεσμος μας για ενημέρωση σας, και εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου σας προτρέπουμε να στηρίξετε αυτόν τον νέο χρήσιμο θεσμό και σας προσκαλούμε να τα παρακολουθήσετε.

Αυτές τις εμπειρίες θέλαμε να μοιραστούμε και με τους Αρχιτέκτονες με τους οποίους συνεργαζόμαστε καθημερινά ώστε να διασφαλίζονται συντονισμένα όλες οι απαραίτητες υποδομές για την καλύτερη και αισθητά επιθυμητή ενσωμάτωση των Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων στο κάθε Έργο. Τους καλωσορίζουμε λοιπόν και προσβλέπουμε στην παρακολούθηση των Σεμιναρίων του Συνδέσμου μας και από τους Συνεργάτες μας Αρχιτέκτονες και ελπίζουμε ότι οι θεματολογίες θα είναι και για αυτούς χρήσιμες και ενδιαφέρουσες.

Εκ μέρους του Συνδέσμου Συμβούλων Μηχανικών Ηλεκτρολόγων, Μηχανολόγων και Ενέργειας, θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία Φάνος Ν. Επιφανίου Λτδ που πρόθυμα και άμεσα αποδέχθηκε την πρόσκληση μας να εισηγηθούν το 1ον μας Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα – HVAC TOTAL SOLUTIONS CASE STUDY. Δίνω αμέσως τον λόγο στους φίλους και συνεργάτες μας για την παρουσίαση τους.

Εκ μέρους του Συνδέσμου μας, θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία Φάνος Ν. Επιφανίου Λτδ και τον Ανδρέα Παπανδρέου για την πολύ ενδιαφέρουσα και εμπεριστατωμένη παρουσίαση πραγματικών παραδειγμάτων (case studies) των HVAC Solutions που προτείνει η DAIKIN.

Θέλω να πιστεύω ότι ο χρόνος που αφιερώσαμε όλοι σήμερα για να παρακολουθήσουμε το Σεμινάριο ήταν επένδυση στις γνώσεις μας και εκ μέρους του Συνδέσμου μας σας ευχαριστούμε που στηρίξατε αυτή την πρωτοβουλία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου με Αντιπρόεδρο τον Δημήτρη Δημητρίου, γραμματέα τον Σταύρο Έλληνα, τον ταμεία Τρύφωνα Χριστοφόρου και τα Μέλη Κώστα Μωυσή, Ιωάννη Ηλιοφώτου και Γιάννη Κορδάτο και τον Λειτουργό της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κυριάκο Αγγελίδη, τους οποίους ευχαριστώ για την άψογη καθημερινή συνεργασία μας.

Εύχομαι σε εσάς και στις οικογένειες σας, Καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο και ελπίζω καλύτερο 2021 και σύντομα να ξανασυναντηθούμε στο 2ον Διαδικτυακό Σεμινάριο του Συνδέσμου μας που προγραμματίστηκε για τις 14.1.21 με θέμα CREATIVE LIGHTING SOLUTIONS CASE STUDY με εισηγητές από την εταιρία E. Kyriakides Lighting Ltd.

Καλό βράδυ και καλή συνέχεια σε όλους.

Download Seminar: DAIKIN HVAC TOTAL SOLUTIONS CASE STUDY