ΝΕΟ ΔΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 2024 η ετήσια εκλογική συνέλευση του Συνδέσμου Συμβούλων Μηχανικών Ηλεκτρολόγων, Μηχανολόγων & Ενέργειας (ΣΣΜΗΜΕ), ο οποίος ανήκει στη δύναμη μελών της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ).

Ο απερχόμενος Πρόεδρος κος. Γλαύκος Γεωργίου στον απολογισμό του αναφέρθηκε στις απαιτήσεις στον τομέα των Υπηρεσιών που προσφέρουν τα μέλη στην Οικοδομική Βιομηχανία οι οποίες ολοένα αυξάνονται με την ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας στον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό και της υψηλής ενεργειακής απόδοσης των «έξυπνων κτηρίων» που ανεγείρονται. Επίσης αναφέρθηκε στην δράση του Συνδέσμου την τελευταία τριετία και παρουσιάστηκε ο οικονομικός απολογισμός.

Το κυριότερο θέμα που απασχόλησε τη συνέλευση ήταν η καλύτερη δυνατή προβολή και προώθηση των θέσεων του Συνδέσμου καθώς επίσης η επανεξέταση αμοιβών των Συμβούλων Μηχανολόγων και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών σε έργα του Δημοσίου, η συμμετοχή του Συνδέσμου μας στην Μικτή Επιτροπή Δομικών Συμβολαίων Κύπρου (ΜΕΔΣΚ) και η συνέχιση της διοργάνωσης διαδικτυακών σεμιναρίων τεχνικών θεμάτων.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους χορηγούς του Συνδέσμου για την οικονομική στήριξη τους, δίνοντας του την ευκαιρία να προσφέρει στη κοινότητα των μηχανικών καθώς και την ευρύτερη κοινωνία.

Τέλος, τα Μέλη του Συνδέσμου, προχώρησαν με αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) για την διετία 2024 – 2026.

Το νέο ΔΣ απαρτίζεται από τους:

Πρόεδρος: Αντώνη Καρσερά – ΚARSERAS CONSULTANCY MECHANICAL ENGINEERS L.L.C
Aντιπρόεδρος: Δημήτρη Δημητρίου DDA MECHANICAL CONSULTING ENGINEERS L.L.C
Ταμίας: Τρύφωνα Χριστοφόρου KATSAMBAS & CHRISTOFOROU L.L.C.
Γραμματέας: Σταύρο Έλληνα PRIMEDESIGN CONSULTING ENGINEERS L.L.C.
Μέλος: Ιωάννη Κορδάτο GEMAC ELECTRICAL & MECHANICAL CONSULTANCY SERVICES L.L.C.
Μέλος: Ιωάννη Ηλιοφώτου ELIOFOTOU, ZINIERS, STASIS MELTEC L.L.C.
Μέλος: Κώστα Μωυσή ΚΩΣΤΑΣ ΜΩΥΣΗΣ Ε.Π.Ε.

Γλαύκος Γεωργίου