Αγαπητοί Συνάδελφοι και αγαπητοί Συνεργάτες καλησπέρα και Καλή Χρονιά σε όλους,

Σας καλωσορίζω στο 2ον Διαδικτυακό Σεμινάριο που διοργανώνει ο Σύνδεσμος μας σε συνεργασία με την εταιρία E. Kyriakides Lighting Ltd.

Ο Σύνδεσμος μας με ιστορία 30 χρόνων, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του και παρά τις πρωτόγνωρες δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε λόγω της πανδυμίας του κορονοιού, εγκαινίασε από τον περασμένο Δεκέμβριο ένα νέο θεσμό, την διοργάνωση σειράς από στοχευμένα ενημερωτικά Σεμινάρια με Ομιλητές από εταιρίες με μεγάλη παρουσία και εμπειρία στην Κυπριακή Οικοδομική Βιομηχανία.

Στόχος του Συνδέσμου μας είναι να δώσει την ευκαιρία σε εμάς τα Μέλη να  εμπλουτίσουμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας σε τεχνικά θέματα που μας ενδιαφέρουν λόγω και της καθημερινής ραγδαίας εξέλιξης της τεχνολογίας στον Ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό των ‘’έξυπνων’’ κτιρίων που αναγείρονται σήμερα.

Σας έχει σταλεί ήδη το Πρόγραμμα των 11 Διαδικτυακών Σεμιναρίων που διοργανώνει ο Σύνδεσμος μας για ενημέρωση σας, και εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου σας προτρέπουμε να στηρίξετε αυτόν τον νέο χρήσιμο θεσμό και σας προσκαλούμε να τα παρακολουθήσετε.

Αυτές τις εμπειρίες θέλαμε να μοιραστούμε και με τους Αρχιτέκτονες με τους οποίους συνεργαζόμαστε καθημερινά ώστε να διασφαλίζονται συντονισμένα όλες οι απαραίτητες υποδομές για την καλύτερη και αισθητά επιθυμητή ενσωμάτωση των Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων στο κάθε Έργο. Τους καλωσορίζουμε και πάλι στο σημερινό μας Σεμινάριο και ελπίζουμε ότι οι θεματολογίες των Σεμιναρίων μας θα είναι και για αυτούς χρήσιμες και ενδιαφέρουσες.

Εκ μέρους του Συνδέσμου Συμβούλων Μηχανικών Ηλεκτρολόγων, Μηχανολόγων και Ενέργειας, θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία E. Kyriakides Lighting Ltd που πρόθυμα και άμεσα αποδέχθηκε την πρόσκληση μας να εισηγηθούν το 2ον μας Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα – CREARIVE LIGHTING SOLUTIONS CASE STUDY. Δίνω αμέσως τον λόγο στους φίλους και συνεργάτες μας για την παρουσίαση τους.

Εκ μέρους του Συνδέσμου μας, θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία E. Kyriakides Lighting Ltd και τους Τάσσο Ζαχαρόπουλο και Χρήστο Αρμοστή για την πολύ ενδιαφέρουσα και εμπεριστατωμένη παρουσίαση πραγματικών παραδειγμάτων (case studies) των Lighting Solutions που προτείνει η E. Kyriakides Lighting.

Θέλω να πιστεύω ότι ο χρόνος που αφιερώσαμε όλοι σήμερα για να παρακολουθήσουμε το Σεμινάριο ήταν επένδυση στις γνώσεις μας και εκ μέρους του Συνδέσμου μας σας ευχαριστούμε που στηρίξατε αυτή την πρωτοβουλία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου με Αντιπρόεδρο τον Δημήτρη Δημητρίου, γραμματέα τον Σταύρο Έλληνα, τον ταμεία Τρύφωνα Χριστοφόρου και τα Μέλη Κώστα Μωυσή, Ιωάννη Ηλιοφώτου και Γιάννη Κορδάτο και τον Λειτουργό της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κυριάκο Αγγελίδη, τους οποίους ευχαριστώ για την άψογη καθημερινή συνεργασία μας.

Εύχομαι σε εσάς και στις οικογένειες σας, καλή Χρονιά και σύντομα να ξανασυναντηθούμε στο 3ον Διαδικτυακό Σεμινάριο του Συνδέσμου μας που προγραμματίστηκε για τις 18.2.21 με θέμα SMART AUTOMATION SOLUTIONS CASE STUDY με εισηγητές από την Lifestyle technologies.

Καλό βράδυ και καλή συνέχεια σε όλους.

Download Seminar: CREATIVE LIGHTING SOLUTIONS CASE STUDY